Prejsť na hlavný obsah
02d
03h
28min
18s

ABOUT YOU oslavuje 5 rokov: Až do -50% EXTRA iba v APLIKÁCII

Všetko, len nie obyčajnosť
Bundy a kabáty pre všetky typy postavy

Všetko, len nie obyčajnosť Bundy a kabáty pre všetky typy postavy
Bundy a kabáty pre všetky typy postavy938

Buď sama sebou

Oslavujme krásu a jedinečnosť každej z nás. Je skvelé cítiť sa sebaisto a vedieť, čo sa ti páči a čo ti vyhovuje. Prečo by si mala poznať svoj typ postavy? Ide o to, aby si si vedela vybrať pohodlné a univerzálne kúsky a skombinovať ich tak, aby vynikli tvoje obľúbené vlastnosti. Či už máš postavu v tvare presýpacích hodín, hrušky, jablka, obdĺžnika alebo obráteného trojuholníka, u nás nájdeš kúsky, v ktorých sa budeš nielen cítiť pohodlne, ale budeš aj skvele vyzerať. Nechaj sa inšpirovať.

Jablko

Ak máš štíhlejšiu spodnú časť tela a zaoblený stred, typ tvojej postavy sa nazýva jablko. Určite sa ti oplatí zainvestovať do klasického kabáta, pretože ho môžeš nosiť ležérne aj elegantne. Klasický model s dĺžkou po členky dodá každému outfitu väčšiu dĺžku a elegantný nádych. Obleč si ho k svojim obľúbeným džínsom, košeli na gombíky, pridaj topánky na platforme a nenútený trendy outfit je na svete. Sako v štýle blejzra alebo námornícky kabát ti zase pomôžu vykúzliť ten najštýlovejší outfit - plyšový materiál bude v tomto prípade ideálnou voľbou na pohodlné vrstvenie. Obleč si ho do posilňovne, práce alebo aj na vonkajšie aktivity. Zaručene nájdeš ten správny kúsok, v ktorom sa budeš cítiť dobre a štýlovo!

Yasmin - Classy Black Set Look
Yasmin - Baby Blue Coat Look

Hruška

Pokiaľ je najširšia časť tvojho tela v oblasti bokov a horná časť tela je skôr útlejšia, máš postavu v tvare hrušky. Pokiaľ sa chceš skvele cítiť a zároveň tak aj vyzerať, siahni po koženej bunde. Tohtoročnú sezónu úplne ovládla khaki verzia koženej bundy – skombinuj ju s koženými nohavicami a mokasínami a získaj tak lichotivý a elegantný outfit, ktorý môžeš nosiť od rána až do večera. Dlhý kožený kabát je neuveriteľne trendy a v spojení s nohavicami a crop topom v tmavších odtieňoch vykúzliš nenútený voľnočasový outfit, v ktorom sa budeš zaručene cítiť skvele.

Mies - Olive Leathery Look
Mies - Black & Brown Leathery Look