Prejsť na hlavný obsah

Miluj svoj šatník

S tou správnou starostlivosťou si svoje obľúbené kúsky nielen dlhšie užiješ, ale tiež pomôžeš našej planéte. Nauč sa jednoduché, rýchle a praktické tipy, ako opraviť, vyčistiť či upraviť svoje kúsky, vďaka čomu predĺžiš ich životnosť, poprípade si vytvoriť z už nenoseného oblečenia úplne nový trendy kúsok. Poďme na to!
Starostlivosť o tenisky od adidas
Chceš, aby tvoje tenisky vyzerali vždy skvele? My ti pomôžeme. Objav základné tipy na čistenie tenisiek, vďaka ktorým dosiahneš vždy dokonalé výsledky.
Roztok z jedlej sódy na tenisky Nenápadný záchranca tvojich tenisiek – jedlá sóda skutočne dokáže odstrániť otravné škvrny. Okrem nej budeš potrebovať len vodu, starú zubnú kefku a mokrú handričku.
Domáca liečebná kúra pre tvoje tenisky Zachráň svoje obľúbené tenisky pomocou jednoduchej metódy. Vezmi si svojich domácich hrdinov na každý deň, ako je prostriedok na umývanie riadu alebo jedlá sóda, dve kefy (s mäkkými a tvrdými štetinami), ocot, spoľahlivá zubná kefka a pár ponožiek, a my ti ukážeme, ako môžeš svojim teniskám vrátiť život.
How to clean suede sneakers Suede shoes can be tricky to clean, but with this quick and easy hack, you'll have them looking fresh in no time. Grab some white vinegar, water, a toothbrush, a microfiber cloth, and a white eraser. Ready to get started?
Triky s oblečením
Objav zábavné, rýchle a kreatívne spôsoby, ako dať svojim obľúbeným kúskom druhú šancu a zároveň ich osviežiť a znovu použiť.
Premeň svoj šál na kuklu Kukla je trendy doplnkom na chladnejšie obdobie a na jej výrobu potrebuješ len svoj obľúbený šál alebo šatku. Tu je návod, ako na to.
Oživ svoje tenisky Máš vo svojom šatníku biele tenisky, ktoré stratili svoj šmrnc? Vylepši si ich teraz z pohodlia domova – tu je návod, ako to urobíš ako profesionál.
Zúženie šiat bez šitia Sú tvoje šaty príliš voľné? Vyskúšaj tento trick bez akéhokoľvek šitia, vďaka ktorému ti šaty dokonale padnú okolo pása, a to len pomocou dvoch špendlíkov a kúska šnúrky alebo stužky.
Opravy
Oživ svoje módne kúsky s týmito skvelými a jednoduchými trikmi, ktoré ušetria tvoj čas aj cestu do krajčírstva.
Prišitie nového gombíka Visí tvoj gombík doslova ako na vlásku? Poďme to napraviť. Tu je spoľahlivý spôsob, ako prišiť nový gombík.
Zaplátanie diery Je na tvojom oblečení diera a k dispozícii nemáš výbavu na šitie? Prinášame ti jednoduchý trik na opravu dier pomocou záplaty, papiera na pečenie a žehličky.
Oprava roztrhnutého švu Roztrhol sa ti šev a potrebuješ ho okamžite opraviť? Je to jednoduchšie, ako sa môže zdať – potrebuješ len nožnice, ihlu a niť. Vyskúšajme si to spolu.
Úpravy
Pomocou týchto rýchlych a jednoduchých tipov upravíš svoje obľúbené kúsky tak, aby dokonale pasovali k tebe a k tvojmu štýlu.
Skrátenie rukávov Sú tvoje rukávy príliš dlhé? Existuje rýchlejší spôsob, ako ich opraviť, nemusíš ihneď ísť ku krajčírovi. Všetko, čo k tomu potrebuješ, je krieda, niť, nožnice, meter a šijací stroj.
Skrátenie džínsov Sú tvoje džínsy príliš dlhé, alebo im len chceš pridať nový nádych? Prinášame ti rýchly a jednoduchý spôsob, ako si ich skrátiť, a to aj keď patríš medzi začiatočníkov v šití.
Skrátenie lemu Je tvoja sukňa príliš dlhá, alebo ju chceš iba trochu vylepšiť? Na skrátenie jej lemu potrebuješ len kriedu, pravítko, textilnú lemovaciu pásku, žehličku a nožnice. Tu je návod, ako na to.
Starostlivosť o produkt
S týmito jednoduchými tipmi poskytneš svojmu oblečeniu takú starostlivosť, akú si zaslúži, aby ti dlhšie vydržalo a stále vyzeralo skvele.
Ako čítať štítky s informáciami o starostlivosti Potrebuješ vyčistiť svoj nový kúsok, ale nerozumieš všetkým pokynom na štítku s informáciami o starostlivosti? Radi ti s tým pomôžeme! V našom prehľade nájdeš význam všetkých základných symbolov ohľadom prania, sušenia a žehlenia.
Tipy na starostlivosť o vlnu Vlna je jemné vlákno, ktoré si vyžaduje správne zaobchádzanie. Predĺž životnosť svojim vlneným kúskom pomocou týchto tipov.
Tipy na starostlivosť o džínsovinu Džínsovina je odolná tkanina, ktorá pri správnej starostlivosti vydrží dlhé roky. Nasledujúce tipy ti pomôžu udržať tvoje obľúbené džínsové kúsky na dlhý čas ako nové.
Chceš sa o našich aktivitách dozvedieť viac?